Vestre Toten kommune lanserer Min side!

Full oversikt over tjenester!

Vestre Toten kommune lanserer herved Min side som gir deg som innbygger enkel tilgang til mange tjenester. Her kan du finne flere innloggingsbaserte tjenester på en og samme side, gjeldende informasjon knyttet til ditt forhold til kommunen.

Min side-inngangen er stasjonært plassert med en hvit faneknapp oppe til høyre på hjemmesidens forside.

Innlogging på flere av tjenestene skjer via ID-porten (MinID, BankID, BankID på mobil mm.) som er en sikker påloggingsløsning. I tillegg er Folkeregisteret integrert for visning av utvalgt informasjon om hver person. Det du kan se når du benytter innloggingsbaserte tjenester er kun det som er knyttet til deg, og ingen andre har tilgang til dine data.

Dette finner du på Min side, Vestre Toten kommune

Mine fakturaer

- Få full oversikt over dine fakturaer med denne selvbetjente fakturaoversikten. Her kan man se alle fakturaer knyttet til kommunen, endre forfallsdato og se fakturagrunnlag for foregående år. Det er den personen i husstanden som står som fakturamottaker overfor kommunen som kan se mottatte regninger og status på disse.

Fakturamottak tar i mot elektronisk faktura i EHF-format - vår elektroniske adresse er: 971 028 300 (kommunens organisasjonnummer). For dere som ikke har mulighet for å sende EHF, kan faktura med alle vedlegg sendes i PDF-format til faktura@vestre-toten.kommune.no

Vi gjør oppmerksom på at personsensitive opplysninger ikke bør sendes pr. e-post. Det kan bli lest av uvedkommende. Det vises i denne sammenheng til personopplysningsloven § 2 nr. 1 og 8.

Min Eiendom

- Her finner du informasjon knyttet til eiendommer du eier eller er medeier i. Under dette punktet finner du flere tema: Eiendomsareal, Heftelser, Vann og avløpstilknytning, Eiendomsavgifter, Eiendomsskatt (takst og avgift), Vannforbruk forrige kalenderår, Feiing og tilsyn (tidspunkter), samt kart over eiendommen.

Barnehageportalen

- Barnehageportalen er et administrasjonssystem for barnehageplasser og Skolefritidsordningen (SFO) i kommunen.

Min Renovasjon

- Med varslingsappen Min Renovasjon kan abonnenter i Vestre Toten nå få oversikt over sine tømmedager og varsel på mobilen før avfallet hentes. I appen finnes informasjon om kildesortering og miljøstasjoner.

eDialog

- eDialog er en mulighet til digital kommunikasjon og sikker innsending av dokumenter til kommunen. Ved å benytte eDialog kan man sende opplysninger som har et sensitivt innhold, da dette er en sikker kanal.

Elektroniske skjema

- Kommunenes elektroniske skjemapark, her finner man oversikt over alle digitale skjemaer og søknader knyttet mot kommunale tjenester i Vestre Toten.

Snarvei til statlige tjenesteportaler på Min side

Via Min side er det også enkelt å gå videre til de statlige tjenesteportalene, som hos oss er representert med lenker mot HelseNorge, Altinn, Husbanken, Skatteetaten og NAV, samt den digitale postkassen Digipost.

Kommentar fra ordfører og kommune

Fra ordfører Leif Waarum:
«Vi er nå på vei inn i den digitale verden og da må også vi som kommunen utvikle oss og tilby en slik løsning for de av våre innbyggere som vil og kan benytte seg av det. Her er det mange muligheter for mange, men vi skal ikke glemme dem som ikke kan bruke dette. De skal fremdeles få sine tjenester på den gamle måten.»

Kommunen ønsker med dette god fornøyelse, og håper dette blir et nyttig hjelpemiddel for alle brukere.

Min side, Vestre Toten kommune. Design: Jørn Melnes

Publisert: 06.03.2019 10:00