Folkebredbånd: Bredbånd til 674 husstander planlegges i Vestre Toten

Innhold

Bredbånd til 674 husstander

Totalt 674 husstander fordelt over områdene Einafjorden Vestside/Østside, Smågarda på Bøverbru og Landheim er prioritert i første runde av den kommunale bredbåndutbyggingen i Vestre Toten. Utbyggingen av bredbånd i spredtbebygde områder er et samarbeidsprosjekt mellom Vestre Toten og Østre Toten kommuner. 

Sammen med Østre Toten fikk Vestre Toten 0,8 millioner kroner fra Nkom (staten) og 4 millioner fra fylkeskommunen til lokal bredbåndsutbygging etter søknad i 2018. Kommunen har lagt til 2 millioner kroner, det samme som Øste Toten. Kommunene i Gjøvikregionen har nå ute et felles anbud for bredbåndutbygging. Frist for å levere anbud vil være i september 2019. Et søknad om midler til en videre utbygging er under arbeid. Kommunestyret i Vestre Toten har bevilget ytterligere 2 millioner til dette. 

Les også: Her blir det «folkebredbånd» i Østre Toten. Oppland Arbeiderblad 24. mai 2019. (ekstern lenke, krever abonnement - oa.no)

Kart og områdeoversikt

Folkebredbånd i Vestre Toten - kart og områdeoversikt

FOLKEBREDBÅND: Totalt 674 husstander fordelt over områdene Einafjorden vestside/østside, Smågarda og Landheim som er prioritert i første runde av den kommunale bredbåndutbyggingen i Vestre Toten. Illustrasjon: Vestre Toten kommune


Publisert: 24.05.2019 13:41
Sist endret: 24.05.2019 13:41