Eina barnehage ønsker 2019 velkommen med ny logo

Barnehagen farger vinteren med logo og klestrykk

Skulle man vandre en tur i Einaområdet nå på vinterstid og brått skue et fargerikt og fagert fargespill som man lurer på hva er? Undre ikke mer - det er Eina barnehage som har rustet opp garderoben og fått utformet en eksklusiv logo tilpasset sin visjon.

Barnehagens besetning har sporty stilt opp for å la seg avbilde med de nye klærne, og ønsker med disse flotte bildene alle en riktig fin vinter videre.

Barnehagens glade mannskap med ny logodekorert bekledning. Foto: Eina barnehageBarnehagens glade mannskap med ny logodekorert bekledning

Om barnehagen

Eina barnehage - logo 2019. Logodesign: Jørn Melnes

Eina barnehage eies av Vestre Toten kommune, og ble åpnet 1. august 2007. Barnehagen ligger sentralt i Eina sentrum, og har tre avdelinger, Småtroll, Skogtroll og Lykketroll. Styrer er Hanne Gunn Van Dijk. Den nye logoen er utformet av Jørn Melnes.

Eina barnehage har - i likhet med kommunens øvrige barnehager - en egen nettside, vær velkommen til å besøke denne ved å følge denne lenken.

Barnehagetjenesten i Vestre Toten kommune

Barnehagetjenesten er administrativ enhet for 12 barnehager. Disse er fordelt på 4 kommunale, 7 private + 1 privat familiebarnehage. Ca. 620 barn har barnehageplass i Vestre Toten.

Publisert: 31.01.2019 12:28
Sist endret: 31.01.2019 12:28