Åpne tilbud

Innhold

Bassengtrening

Treningen foregår på Totenbadet hver tirsdag kl. 14.00.

Treningen består av kondisjon, styrkeøvelser, samt lek og intervaller i basseng. Instruktøren er fysioterapeut med pilatesutdanning. Pris pr. gang er 80 kroner, dersom du ikke er medlem på Totenbadet.

Kondisjonstrening

Kom i bedre form med intervalltrening!

Vi arrangerer et åpent tilbud med intervalltrening på Totenbadet. Oppmøteplass foran resepsjonen kl. 12.30 på mandager.

Du vil bli presentert for ulike intervallformer innen kondisjon. Hensikt med intervalltrening er å øke fysisk kondisjon på en effektiv måte. Eksempler på intervalltrening er 4 x 4, pyramideintervall, kortintervall og stjerneintervall med øvelser.

MERK: Tilbudet har ferie i hele juli og første uken i august, jul og påske.

Stressmestring

Frisklivssentralen i Vestre Toten kommune arrangerer gratis lavterskeltrening inspirert av yoga, qi- gong, pilates og mindfullness. Se også aktiviteten Balanse og pust.

Bevegelsene er langsomme og enkle. Øvelsene er tilpasset mennesker med muskel- og skjelettsmerter og mennesker som av en eller annen grunn har mistet sin kraft som følge av stress, livskrise eller alvorlig sykdom.

Det vil være en uformell samling etter treningen, hvor det er mulig å kjøpe seg kaffe og «mingle» i Fyrverkeriets kafe'. Her er det også mulig å snakke om, diskutere og stille spørsmål.

Hvorfor og hvordan øvelsene påvirker pusten og musklene i kroppen? Refleksjon over egne reaksjoner, muskelspenninger og evne til å være i, og samhandle i en verden full av inntrykk. Instruktør er til stede etter treningen.


Publisert: 19.08.2016 12:18
Sist endret: 19.08.2016 12:19