Dekorativt bilde
Fyrverkeriet Bibliotek

Innhold

Tilbud

Tilbud og aktiviteter

Fyrverkeriet Ungdomshus har flere ulike tilbud. Vi har ulike aktiviteter som vi reiser ut på, for bl.a å gi ungdommer opplevelser, styrke selvtillit gjennom mestring og bygge relasjoner. Dette kan være alt fra skøytetur til Go Cart. Aktivitetene er som regel gratis. Vi har en månedsplan som kommer ut hver måned, med en oversikt over planene på Ungdomshuset den aktuelle måneden. Denne legges ut på våre sider på FB og hjemmesiden.

Ellers har vi Musikkverksted der ungdom kan prøve ut ulike instrumenter, og til og med kunne starte eget band. Vi har Diskorom med mulighet for dansing og annen trening. Vi har et flott Velværerom som ungdommene kan få vasket og stelt hår, sminke hverandre og pynte negler og lignende.

Middag har vi hver mandag. Her kan ungdommen selv få være med å lage maten, og dermed få spise gratis. Ellers koster det 10 kr. Vi har også innimellom mat fra et annet land, noe som er veldig spennende.

Er du sulten og glad i å lage mat?

På mandag er og onsdager kan du være med å lage middag.
De som hjelper til med middag og opprydding får en porsjon gratis.
For andre koster middagen kr. 10,-

På fredager er du også velkommen til å være med å lage.

Nytt tilbud: Velkommen til Mekkeverksted

Fra og med onsdag 7. april 2021 klokken 17.00 og hver onsdag framover mellom klokken 17.00 - 20.00 kan du ta service på din sykkel, triksesykkel eller skateboard. Det vil alltid være en voksen til stede  - velkommen til mekkeverksted 🛠 

Nytt tilbud på ungdomshuset: Velkommen til Mekkeverksted!!!