Dekorativt bilde
Fyrverkeriet Bibliotek

Innhold

Fyrverkeriet ungdomshus

Om ungdomshuset

Hei! Vi er Fyrverkeriet ungdomshus, også kalt «klubben» og er et gratis fritidstilbud for deg som er ungdom på 13-18 år i Vestre Toten kommune. Vi har også et eget café-tilbud for eldre ungdom en kveld i uka. Vi er nabo til kulturskolen og kulturhuset i Raufoss sentrum, ligger i gåavstand fra ungdomsskolen og videregående skole og har en tennisbane på øversiden av bygget. Ungdomshuset er et sted hvor du kan komme for å slappe av og være seg selv, men også et sted hvor man har mulighet til mye moro!

Det er alltid tre gode, trygge voksne på jobb og vi har enkelte regler som ungdommene må følge for at alle skal ha det bra og føle seg trygge her. 

Åpningstider

  • Mandag 14.30-21.00, ungdomsklubb 13-18 år
  • Onsdag : 14.30-21.00, ungdomsklubb 13-18 år
  • Torsdag: 16.00-20.00, Café for unge voksne, 16-24 år
  • Fredag: 19.00-23.00 Ungdomsklubb 13-18 år

Telefon: 919 17 410 / 958 79 003

Tilbud og aktiviteter

På ungdomshuset er det en mengde aktiviteter for ungdommer i samme aldersgruppe. Her kan du spille tennis, biljard, game, skate, synge karaoke, være DJ, danse, bake, se film, lage podcaster, og mye mer på alle klubbdager. Vi har en kiosk med mat, drikke, og snacks, samt middag til bare 20 kr hver mandag og pizza for 10 kr på fredager. Se menyen på huset eller på sosiale medier for oversikt over mandagstilbudet. I tillegg har vi perioder større aktiviteter i tilknytning til klubben. Vi er åpne for forslag fra deg om hva du ønsker å gjøre, så ikke nøl med å dele dine ideer med oss voksne eller klubbstyret!

Klubbstyret

Hvert år utnevner ungdomshuset et nytt klubbstyre som spiller en nøkkelrolle i å forme og drive aktiviteter i huset. Dette engasjerte teamet har betydelig ansvar, både under åpningstidene og for den overordnede driften av huset. De samarbeider tett med voksne veiledere og lytter til medlemmenes tilbakemeldinger for å sikre at ungdomshuset er et inkluderende og givende sted. Klubbstyret gir medlemmene muligheten til å utvikle sine lederegenskaper og ansvarsfølelse, og de spiller en viktig rolle i å skape et trygt og morsomt miljø for ungdommene. Som en ekstra bonus for sin innsats, får klubbstyrets medlemmer også gleden av gratis middager og gratis adgang til alle arrangementer. 

Sittende klubbstyre:

Klubbstyret 2024

Fra venstre bak: Lars Pedersen, Noa Sebastian Sommerstad, Andrine Aspelien, Liv Sommerstad, Mia Larsen og Tiril Tokstad

 

Fjoråret på ungdomshuset

 

Velg spill av i fullskjerm