Dekorativt bilde
Fyrverkeriet Bibliotek

Innhold

Fyrverkeriet ungdomshus

Om ungdomshuset

Hei! Vi er Fyrverkeriet ungdomshus, også kalt «klubben» og er et gratis fritidstilbud for deg som er ungdom på 13-18 år i Vestre Toten kommune. Vi er nabo til kulturskolen og kulturhuset i Raufoss sentrum og ligger i gåavstand fra ungdomsskolen og videregående skole. Ungdomshuset er et sted hvor du kan komme for å slappe av og være seg selv, men også et sted hvor man har mulighet til mye moro!

Det er alltid tre gode, trygge voksne på jobb og vi har enkelte regler som ungdommene må følge for at alle skal ha det bra og føle seg trygge her. 

Åpningstider

  • Mandag 14.30-21.00, ungdomsklubb 13-18 år
  • Onsdag : 14.30-21.00, ungdomsklubb 13-18 år
  • Torsdag: 16.00-20.00, Café for unge voksne, 16-24 år
  • Fredag: 19.00-23.00 Ungdomsklubb 13-18 år

Telefon: 919 17 410 / 958 79 003

Tilbud og aktiviteter

På ungdomshuset er det en mengde aktiviteter for ungdommer i samme aldersgruppe. Her kan du spille tennis, biljard, FIFA, skate, synge karaoke, være DJ, danse, se film, lage podcaster, og mye mer på alle klubbdager. Vi har en kiosk med mat, drikke, og snacks, samt middag til bare 20 kr hver mandag (se menyen på huset eller på sosiale medier). I tillegg har vi perioder med større gratis eller rimelige aktiviteter i tilknytning til klubben.

De større aktivitetene er laget for å gi deg opplevelser, styrke selvtilliten din gjennom mestring, og hjelpe deg med å bygge relasjoner. Dette kan inkludere alt fra friluftsturer, skøyteturer, skiturer, Go Cart og turer til Tusenfryd. Informasjon om disse hendelsene finner du på våre sosiale medier (følg oss på "fyrung") eller på plakater og skjermer i huset. Vi er åpne for forslag fra deg om hva du ønsker å gjøre, så ikke nøl med å dele dine ideer med oss voksne eller klubbstyret!

I tillegg har vi et flunkende nytt diskorom der du kan danse, synge karaoke, opptre på scenen og lage musikk. Fredagene er dedikert til karaoke, filmkvelder og musikkarrangementer. Vi har også utstyr til produksjon av podcaster, kameraer og utstyr for streaming og filmproduksjon, samt DJ-utstyr som du kan lære å bruke på onsdager. Her er det rikelig med muligheter for kreative sjeler!

Vi serverer pizza hver fredag, og du har også muligheten til å bake noe deilig på onsdager. Utenfor huset finner du en skaterampe og en tennisbane som du kan bruke, i tillegg til ulike ball- og uteaktiviteter i samarbeid med lokale ungdomsskoler. Inne er det komfortable sofaer, TV, PC-er, biljardbord og bordtennis. Vi har også flere spill som du kan bruke fritt. 

 

Klubbstyret

Hvert år utnevner ungdomshuset et nytt klubbstyre som spiller en nøkkelrolle i å forme og drive aktiviteter i huset. Dette engasjerte teamet har betydelig ansvar, både under åpningstidene og for den overordnede driften av huset. De samarbeider tett med voksne veiledere og lytter til medlemmenes tilbakemeldinger for å sikre at ungdomshuset er et inkluderende og givende sted. Klubbstyret gir medlemmene muligheten til å utvikle sine lederegenskaper og ansvarsfølelse, og de spiller en viktig rolle i å skape et trygt og morsomt miljø for ungdommene. Som en ekstra bonus for sin innsats, får klubbstyrets medlemmer også gleden av gratis middager og gratis adgang til alle arrangementer. Dette er en flott måte å oppmuntre ungdom til å engasjere seg og forme sitt eget fellesskap på ungdomshuset.

Sittende klubbstyre:

Klubbstyret 2023

Fra venstre: Martin Olsen, Veronica Isabel Karlsson, Lars Pedersen, Sjur Markus Skaslien, Øyvind Sønes Simensveen, Liv Sommerstad

Ikke tilstede: Jens Olliver Nielsen, Maja Lerum, Maja Stenslet

 

Fjoråret på ungdomshuset

 

Velg spill av i fullskjerm