Dekorativt bilde
Fyrverkeriet Bibliotek

Sommeraktiviteter i Vestre Toten ☀️

Her følger kommunens program for gratis sommeraktiviteter for barn, ungdom og familier, og åpningstider for utlånscontainer. God sommer!

Sommerprogram 2022

Her er Vestre Toten kommune sitt program for gratis sommeraktiviteter:

Gratis sommeraktiviteter for barn, ungdom og familier

Det er mange fine plasser og mulighet til aktivitet lokalt, og vi håper dere vil oppsøke noen av disse i sommer.

Heftet vil bli distribuert i papirform til alle barnehagebarn og skolelelever i kommunen før ferien.

Utlånscontainer

Utstyrbanken informerer: Åpningstider for utlånscontaineren gjennom sommeren:

Åpningstider uke 25 - 32:

• Tirsdager og torsdager klokken 13.00 - 18.00
  • Lørdager klokken 12.00 - 17.00

Utlånscontaineren er stasjonert ved Vestre Toten ungdomsskole, og bemannes av lokale ungdommer i sommerjobb. Containeren er blå og står ved kunstgressbanen, og her kan du låne skateboard, hjelmer, sparkesykler, balansesykler, høyttalere, ulike baller og uteleker - helt gratis. Utstyret kan lånes i åpningstiden og må leveres ved stengetid.

En riktig fin og aktiv sommer ønskes ☀️

Publisert: 15.06.2022 08:47
Sist endret: 15.06.2022 09:45