Dekorativt bilde
Fyrverkeriet Bibliotek

Fyrverkeriet kultur mottok 12.12.2019 Vestre Toten kommunes arbeidsmiljøpris

Arbeidsmiljøpris til Fyrverkeriet kultur

Fyrverkeriet kultur mottok 12.12.2019 Vestre Toten kommunes arbeidsmiljøpris. – Arbeidet deres gir positive ringvirkninger for både innbyggere og ansatte i kommunen, sier rådmann Bjørn Fauchald.

Prisen er på 15.000 kroner og et diplom. Pengene er tiltenkt felles nytte og glede for de ansatte i kulturenheten.

Les artikkelen i Totens Blad her: Arbeidsmiljøpris til Fyrverkeriet kultur (ekstern lenke - totensblad.no)

Arbeidsmiljøpris til Fyrverkeriet kultur
Det var en glad kultursjef Elisabeth Lund som tok imot pengegave, et diplom og blomster på vegne av Fyrverkeriet kulturs ansatte. Bak fra venstre: hovedvernombud Ane Runningen, bibliotek- og kulturhusleder Mona Myrland, ungdomshusleder Nina Nedberg, rådmann Bjørn Fauchald og Geir Sollie, leder idrett og fysisk aktivitet. (Foto: Odd Martin Hesjadalen/Totens Blad)

Publisert: 13.12.2019 13:28