Overtakelse av Sivesind vannverk og vannmåleravlesing for 2021

Viktig informasjon: Sivesind vannverks abonnenter må melde inn vannmålerstand både til kommunen og til Sivesind vannverk

Viktig: Overtakelse av Sivesind vannverk og vannmåleravlesing for 2021

Det arbeides med en mulig overføring av Sivesind vannverk til Vestre Toten kommune. Dette vil i så fall skje fra 01.01.2022, men er avhengig av administrative og politiske vedtak i desember.

Det er viktig at Sivesind vannverks abonnenter melder inn vannmålerstand både til kommunen og til Sivesind vannverk. Vi ber om at det brukes samme avlesningsstand. Dette er viktig for at kommunen skal kunne starte med samme vannmålerstand som Sivesind vannverk avslutter med. Datoer for vannmåleravlesning er ca. 24. november for Vestre Toten kommune og 26. november for Sivesind vannverk.

De som ikke har kommunalt avløp og som tidligere ikke har meldt vannmåleravlesning til kommunen må også melde inn vannmålerstand til kommunen via tilsendte SMS. Dette betyr altså at du må sende inn samme avlesningsstand to ganger; en til kommune og en til Sivesind Vannverk. Dette er viktig for at kommunen skal kunne beregne nytt riktig forskudd for 2022.

Informasjon og kontakt

Sivesind