Stolpejakten i Vestre Toten er i gang

15. juni er det oppstart for stolpejakten i Vestre Toten, så lad dine tursko og husk solkrem ☀

Stolpejakten i Vestre Toten 2021

Stolpejakt i Vestre Toten kommune

15. juni er det oppstart for stolpejakt i Vestre Toten, så lad dine tursko og husk solkrem. Dette er en fin mulighet til å bli bedre kjent i lokalmiljøet og oppdage nye turmuligheter.

15. juni 2021: Informasjon fra arrangør Raufoss IL Orientering:

Alle kart for sesongen 2021 er nå ferdige, og skal være tilgjengelig i app'en. Kartbrosjyrer skal i første omgang være tilgjengelig hos Vestre Toten kommune (resepsjon og biblioteket), turistinformasjonen på Gjøvik, Sport 1 på Raufoss, Byggmakker på Raufoss, Arne Wangen bensinstasjon, Reinsvoll YX bensinstasjon og storkiosken på Bøverbru.

Alle kart skal nå være tilgjengelig i pdf-format for de som ønsker å ta utskrift. (Husk at kartene Bøverbru, Skumsjøen og Raufoss trenger A3-format papir for å bli i riktig skala og dermed lesbart.)

Nyttige tips og lenker

Tips: Last ned appen Stolpejakt på din smarttelefon.

God tur, god jakt og god sommer!

Stolpejakt i Vestre Toten kommune

Publisert: 15.06.2021 12:56