Stengt for besøk ved Gimle sykehjem

Helse- og omsorgssjefen informerer: Stengt for besøk ved Gimle sykehjem fra 12.01.22 og inntil videre

Stengt for besøk

Det er stengt for besøk ved Gimle sykehjem fra 12.01.22 og inntil videre. Det er påvist smitte hos enkelte ansatte.

Vi jobber med å begrense smittespredning så mye som mulig. Gimle sykehjem har derfor stengt for besøkende en periode til vi har fått oversikt over smittesituasjonen. Situasjonen må kartlegges og avklares før avdelingen kan åpne igjen.

Det er pr. tiden ikke påvist smitte hos noen pasienter/beboere.

Avdelingen tilrettelegger for besøk av pårørende til de pasientene som er i en særskilt situasjon. Pårørende vil bli kontaktet ved behov.

Vi ber om at de som er besøkende i kommunens avdelinger er særlig oppmerksomme på symptomer og følger gjeldende smittevernrutiner.

13. januar 2022 klokken 14.10: Raufosstun helsehus - som ble meldt som stengt for besøk tidligere i dag - har åpent for besøk.

Helse- og omsorgssjef
Trine Kløvrud

Temaside, Vestre Toten kommune

Vestre Toten kommunes temaside for koronavirus (COVID-19): Informasjon om koronaviruset

Her finner man informasjon om status i kommunen, koronatesting og timebestilling, vaksinering, kontakttelefoner og andre fortløpende oppdateringer.

Publisert: 13.01.2022 08:27
Sist endret: 13.01.2022 08:27