Salgskontrakt for gamle Ihle skole er undertegnet

Signering av salgskontrakt for gamle Ihle skole

Fredag 29. november 2019 signerte Eldar Vågan og rådmann Bjørn Fauchald kontrakt på kjøp av gamle Ihle skole. Eldar Vågan mottok nøklene samme dag og kan nå realisere sine planer for bygget og eiendommen.

Det ble både en uformell og trivelig, men samtidig høytidelig signering, hvor også ordfører Stian Olafsen og næringsrådgiver Ola Langedal deltok. Ordføreren og rådmannen ønsker Eldar Vågan lykke til med kjøpet og ser fram til å følge planer og prosjekter for eiendommen i tiden som kommer.

Signering av salgskontrakt for gamle Ihle skole 2019. Foto: Vestre Toten kommuneSignering på rådmannens kontor. Sittende fra venstre rådmann Bjørn Fauchald og Eldar Vågan. Stående fra venstre ordfører Stian Olafsen og næringsrådgiver Ola Langedal. Foto: Vestre Toten kommune

Publisert: 02.12.2019 14:04
Sist endret: 02.12.2019 14:04