Renovasjonsforskrift for Gjøvikregionen

Forskrift om renovasjon av husholdningsavfall for Gjøvik, Vestre Toten, Østre Toten, Nordre Land og Søndre Land kommuner

Revidert forskrift om renovasjon av husholdningsavfall

Vestre Toten formannskap har i møte 18.11.20 vedtatt å sende ny forskrift om renovasjon av husholdningsavfall for Gjøvik, Østre Toten, Vestre Toten, Nordre Land og Søndre Land kommuner ut på offentlig høring.

Høringsperioden settes til 6 uker.

Høringsdokumentene er tilgjengelig ved å henvende seg til kommunenes resepsjon/servicetorg eller kommunenes hjemmeside.

Bakgrunn

Horisont Miljøpark IKS, er et interkommunalt selskap eid av kommunene i Gjøvikregionen, som er organisert i henhold til lov om Interkommunale selskaper. Bakgrunn for forslag til revidert forskrift er Innlandet Revisjon IKS sin selskapskontroll i Horisont Miljøpark IKS som ble behandlet i de 5 kommunestyrene i 2019.

Revidert forskrift vil gjelde alle 5 kommuner i Gjøvikregionen.

Publisert: 19.02.2021 12:10
Sist endret: 19.02.2021 12:10