Raufoss har fått bystatus

«En naturlig utvikling» sier en entusiastisk ordfører Leif Waarum om det enstemmige vedtaket i Kommunestyret av 20. juni 2019

En naturlig utvikling

Ordfører Leif Waarum, Vestre Toten kommune

Torsdag 20. juni ble det fattet et enstemmig vedtak i
Kommunestyresalen i Fyrverkeriet kulturhus på Raufoss:
Raufoss har herved fått bystatus.

- Vi er et industristed som er bevisst på å utvikle bykvaliteter. Næringslivet vinner OL-medaljer hver dag, og vi som yter offentlige tjenestetilbud må også ha ambisjoner med å sammenligne oss med de øvrige byene i Innlandet, sier ordfører Leif Waarum.

- Som «Innlandets industrihovedstad» er dette en naturlig utvikling, og vi er bevisste på veien videre. Kommunen tar dette på alvor og vi er klare på den videre progresjonen. Dette vil komme til syne når vi går inn i kommende budsjettforhandlinger.

Innbyggerene vil merke at byutvikling, infrastruktur og videre progresjon vil bygges stein for stein, avslutter ordføreren entusiastisk.

Se også
Raufoss er blitt by - artikkel i Oppland Arbeiderblad 21. juni 2019
(ekstern lenke, krever abonnement - oa.no)

Glede over bystatus. Foto: Oppland Arbeiderblad
Glede over bystatus. Fra venstre: Kjell Magne Eriksen, Ordfører Leif Waarum og Svein Erik Sørensen. Foto: Oppland Arbeiderblad.

Publisert: 21.06.2019 13:25
Sist endret: 21.06.2019 13:25