Rådhuset åpner igjen for publikum - etter avtale

Vestre Toten rådhus åpner for besøkende med avtale mandag 25. mai klokken 12.00 - med smitteverntiltak og endret åpningstid

Rådhuset åpner igjen - med tiltak mot koronavirus og endret åpningstid

Fra og med mandag 25. mai åpner rådhusets ekspedisjon dørene for besøkende, men møte med saksbehandler må skje etter avtale.

Åpningstidene blir som følger: Mandag - fredag 12.00 - 15.00.

Selv om vår ekspedisjon åpnes anbefales publikum av hensyn til smittevern i størst mulig grad fortsatt å bruke telefon og epost for i kontakt med våre saksbehandlere. Skulle du likevel ha behov for å møte oss på Vestre Toten rådhus, så må avtale gjøres i forkant med en saksbehandler på den avdelingen du vil besøke. Når du har fått en avtale i rådhuset, blir du hentet av den du har avtale med i resepsjonen

Avtaler med våre saksbehandlere gjøres på telefon og epost, og en kontaktoversikt finner man her:

Vi minner om at det er mange tjenester som kan løses uten å besøke oss via personlig oppmøte, og en oversikt over kommunens tilbud og tjenester finner man her:

Rådhusets kontaktinformasjon

Følg regler om smittevern ved besøk

Det skal være trygt for både besøkende og ansatte på rådhuset å være tilstede i kommunens lokaler. Mange på rådhuset ivaretar samfunnskritiske funksjoner, derfor er smitteverntiltak strengt ivaretatt. Her følger en oversikt over tiltak:

For besøk på rådhuset gjelder generelle hensyn til smittevern:

• Ikke kom hvis du er syk, og kom presis til avtalt tidspunkt.
  • Husk god håndhygiene. Ved resepsjonsarealet finner man hånddesinfeksjon som besøkende bes bruke når de kommer og drar.
  • Husk regler om avstand.

Dette møter du når du kommer til Vestre Toten rådhus

• Du henvender deg i rådhusets resepsjon. Vi vil ta kontakt med saksbehandler og si fra at du har ankommet. Alle besøk blir registrert med navn og hvem det er besøk til.
  • Saksbehandler tar deg med inn på et egnet rom/kontor, der vi har lagt til rette for å møte deg. Rommet er rengjort på forhånd og fri for smitte, og stort nok til å ivareta god avstand mellom deg/dere og saksbehandler.
  • Etter møtet er ferdig vil saksbehandler følge deg tilbake til utgangen. Her kan du sprite deg før du
    forlater oss.

Velkommen til oss i Vestre Toten kommune!

Publisert: 20.05.2020 19:23
Sist endret: 20.05.2020 19:23