Om COVID19-vaksinasjon i Vestre Toten: Slik gjør vi det!

Her følger svar på ofte stilte spørsmål vedrørende den pågående vaksineringsprosessen i Vestre Toten kommune

Om COVID19-vaksinasjon i Vestre Toten kommune: Slik gjør vi det.

Når blir det min tur?

Se «vaksine-barometeret» vårt på kommunens informasjonsside for vaksinering:

Her vil man se hvilken prioriteringsrekkefølge helsemyndighetene har på lagt oss å følge.

Hvordan blir jeg registrert?

Vi følger folkeregisterets manntall sortert på alder.

Dersom du er i risikogruppe med underliggende sykdom, så skal fastlegen din ha sendt over beskjed slik at du er registrert i vår lister som prioritert.

Hvordan får jeg beskjed?

Omtrent en uke før det blir din tur, du får en sms eller telefon fra vaksinasjonsteamet med beskjed om når og hvor du skal møte for vaksinering. Følg anvisning på SMS og bekreft, avvis eller utsett tilbudet. Du må være registrert på Helsenorge.no. Da får du også en påminnelse nærmere dagen.

Har du problemer med dette, kan du ringe Vaksineringstelefonen i Vestre Toten kommune på telefon 903 62 455.
Telefonen er betjent:

• Mandag, tirsdag, torsdag og fredag klokken 10.00 - 14.00.
  • Onsdager klokken 08.30 - 14.00

Kan jeg melde meg på venteliste?

Nei. Det har ingen hensikt så lenge vaksineringen må følge prioriteringslistene, og det er så uforutsigbart. Framdriften avhenger helt og holdent av hvor mange vaksiner vi får ad gangen. Foreløpig (april 2021) ser det ut til at det enda vil gå et par måneder til vi er ferdige med de prioriterte. Men vi håper det kan endre seg dersom vi får større tilgang på vaksiner.

Vi forsikrer om at vi vil sende beskjed til deg SÅ SNART du står for tur, uansett prioritetsgruppe. Det har ingen hensikt å ringe for å høre hvor du står i køen. Alle får!

Vaksinasjonsteamet, Vestre Toten kommune

Publisert: 20.04.2021 15:41