Helsestasjons- og skolehelsetjenester i ny drakt

Helsestasjonen heter nå Helsestasjons- og skolehelsetjenester, og den nye siden er nå presentert som en klikkbar tjenesteoversikt.

Oppgradert og ny visning

Onsdag 10. juli 2019 relanserte helsestasjons- og skolehelsetjenesten i Vestre Toten kommune seg i ny drakt, nå i form av en samlet, klikkbar tjenesteoversikt. Den nye presentasjonen ligger som en stasjonær knapp under fanemenyen Helse og omsorg, og snarvei direkte til siden finner man ved å følge denne lenken.

Helsestasjons- og skolehelsetjenester, Vestre Toten kommune
Skjermdump fra den nye nettsidepresentasjonen

Om tjenesten

Helsestasjons- og skolehelsetjenester, Vestre Toten kommune

Helsestasjons- og skolehelsetjenester tilbyr tjenester, råd og veiledning innen fagområdene skolehelsetjeneste, helsestasjon for barn og ungdom, jordmortjeneste, familieteam, smittevern og flere andre fagområder.

Helsestasjons- og skolehelsetjenester er organisert innunder driftsenheten Helsesøstertjenesten.

Publisert: 11.07.2019 12:43
Sist endret: 11.07.2019 12:43