Flere Farger Toten - Gjøvik

Flere Farger Toten - Gjøvik inviterer barn, ungdom og unge voksne som liker å danse, synge, skrive og fortelle til gratis verksteder og kurs i 2019.

Innhold

Flere Farger Toten - Gjøvik

Flere Farger Toten - Gjøvik

Flere Farger Toten - Gjøvik inviterer barn, ungdom og unge voksne som liker å danse, synge, skrive og fortelle til gratis verksteder og kurs i mars, april og mai, samt september.

Du kan melde deg på ett eller flere av disse verkstedene ut fra det du er interessert i. I flyeren som er vedlagt under kan du se hva som passer for din aldersgruppe og dine interesser, samt når verkstedene er. 

Du får møte profesjonelle instruktører og andre jevnaldrene som er interessert i det samme som deg. Du trenger ikke å ha masse erfaring fra før. Det viktigste er at du har lyst til å delta, lære noe nytt og bli kjent med andre.

Det som er spesielt med Flere Farger er at vi tar utgangspunkt i den musikken og dansen som representerer de forskjellige kulturene her på Toten og Gjøvik. Som deltager vil du derfor få mulighet til å lære kulturuttrykk fra hele verden, samt moderne uttrykk som dagens barn og ungdom er opptatt av. Dette vil bli en fargerik miks som vi også skal lage en forestilling av i oktober 2019.

Høsten 2019 skal vi lage en stor forestilling som skal på turne i Vestre Toten, Gjøvik og Østre Toten.

Våren 2018 hadde vi et lignende prosjekt, og du kan gå inn på vår facebookside og se bilder, film og lese om prosjektet: www.facebook.com/flerefargertotengjovik (ekstern lenke - krever innlogging)

Påmelding og påmeldingsfrist

  • Påmeldingsfrist: Siden vi begynner rett etter vinterferien så vil vi ha din påmelding så fort som mulig.

Kontakt og media

Flyer og informasjonplakat

Sosiale medier

Kontaktperson

Benedikte Narum Jenssen
Inspektør og teaterlærer, Fyrverkeriet kulturskole og prosjektleder Flere Farger Toten - Gjøvik


Publisert: 23.04.2019 08:40
Sist endret: 23.04.2019 09:01