Byggeplaner i sommer? Byggesakstjenesten e-Torg hjelper deg!

Skal du selge eller bygge på eiendommen din? Nå kan du ta i bruk den digitale kart- og byggesakstjenesten e-Torg for Vestre Toten kommune!

Skal du selge eller bygge på eiendommen din?

Byggesak informerer: Nå kan du bestille digitale produkter fra kommunens e-Torg og få de levert innen 6 dager. e-Torg er Vestre Toten kommunes nettbutikk for digitale kart og byggesakstjenester - her finner du snarvei:

e-Torg, Vestre Toten kommune

Hvor finner jeg tjenesten?
Tjenesten finner man som ikon øverst på kommunens hjemmeside (se ikonet
til høyre), under Min side, eller ved søk.

Hva kan e-Torg tilby meg?

Tjenesten gir deg det du trenger til din byggesøknad - raskt og enkelt!

Selge?
Nå kan du selv bestille bygningstegninger og andre megleropplysninger som du trenger i forbindelse med salg av eiendommen din på e-Torg.

Bygge?
Du kan sende nabovarsling og digital byggesøknad i tjenesten e-Torg. Du kan også bestille bygningstegninger, kart og eiendomsinformasjon.

Skal du bygge i sommer?Ønsker du å selge eller bygge på eiendommen din? Nå kan du ta i bruk den digitale
kart- og byggesakstjenesten e-Torg. Illustrasjonsfoto: Shutterstock

Publisert: 10.06.2022 09:59