Eina barnehage ønsker 2019 velkommen med ny logo

Barnehagen farger vinteren varm med ny logo og opprustet garderobe - artikkel med logo og bilder finner man her.

Barnehagen farger vinteren med logo og klestrykk

Skulle man vandre en tur i Einaområdet nå på vinterstid og brått skue et fargerikt og fagert fargespill som man lurer på hva er? Undre ikke mer - det er Eina barnehage som har rustet opp garderoben og fått utformet en eksklusiv logo tilpasset sin visjon.

Barnehagens besetning har sporty stilt opp for å la seg avbilde med de nye klærne, og ønsker med disse flotte bildene alle en riktig fin vinter videre.

Barnehagens glade mannskap med ny logodekorert bekledning. Foto: Eina barnehage
Barnehagens glade mannskap med ny logodekorert bekledning

Om barnehagen

Eina barnehage - logo 2019. Logodesign: Jørn Melnes

Eina barnehage eies av Vestre Toten kommune, og ble åpnet 1. august 2007. Styrer er Hanne Gunn Van Dijk. Barnehagen ligger sentralt i Eina sentrum, og har tre avdelinger, Småtroll, Skogtroll og Lykketroll. Den nye logoen er komponert og utformet av Jørn Melnes.

Eina barnehage har - i likhet med kommunens øvrige barnehager - en egen nettside, vær velkommen til å besøke denne ved å følge denne lenken.

Barnehagetjenesten i Vestre Toten kommune

Barnehagetjenesten er administrativ enhet for 12 barnehager. Disse er fordelt på 4 kommunale, 7 private + 1 privat familiebarnehage. Ca. 620 barn har barnehageplass i Vestre Toten.

Publisert: 01.02.2019 13:36
Sist endret: 01.02.2019 13:36