Kommunevåpen
Vestre Toten Kommune

Bo og leve i Vestre Toten


Husbygging i Vestre TotenVil du sette bo i Vestre Toten? En oppdatert oversikt over ledige tomter finnes HER

Under “Tjenester” oppe til venstre på førstesiden finnes mange opplysninger om hva kommunen kan tilby sine innbyggere. Punktet Bolig og eiendom kan være særlig aktuelt for den som tenker på egen bolig.

Vestre Toten markerer seg ikke bare som en moderne industri­kommune, men også som en kommune med natur- og miljø­kvaliteter.
Den årlige festivalen Friluftsliv for alle viser Vestre Totens muligheter for friluftsliv for store og små.

Vannaktiviteter året rundt? Totenbadet på Raufoss omfatter en svømmehall (ny juni 2011) og et allerede innarbeidet badeland.  (Teksten fortsetter under bildet)

Totenbadet, med svømmehall (til høyre) og badeland.

 

Det organiserte kulturlivet i Vestre Toten favner om lag og organisasjoner innen mange sjangrer. Her på hjemmesiden gis det en oversikt i punktet Foreningsregister under “Selvbetjening” på førstesiden.

Vestre Toten kulturhusFyrverkeriet Kulturhus (tidligere Vestre Toten kulturhus) har storsal med 430 plasser, et par møterom, og en hyggelig foajé som brukes hyppig til mindre kulturarrangementer. Følg Kulturhuset på Facebook. Det er også i Kulturhuset at biblioteket i kommunen holder til.

 

Skoler: I Vestre Toten er det 6 barneskoler og 2 ungdomsskoler, som kommunen har ansvaret for. Finn nærmere informasjon om disse grunnskolene HER. Fylkeskommunen har én videregående skole i Vestre Toten, se Raufoss videregående skole.
Sist oppdatert av Jørn Melnes den 04.mar.2015


Tips en venn Skriv ut


Postadresse:
Vestre Toten Kommune,
Postboks 84, 2831 Raufoss
Besøksadresse Rådhuset:
Kirkevegen 8, Raufoss

Telefon: 61153300
Telefaks: 61153555
post@vestre-toten.kommune.no
Montasje av lokale motiver