Vestre Toten - en syngende kommune

Torsdag 26. april klokka 18.00 markeres det at Vestre Toten har blitt en syngende kommune, og det inviteres til allmøte og oppstartsfest i Fyrverkeriet kulturhus.

Åpent allmøte

Torsdag 26. april klokka 18.00 markeres det at Vestre Toten har blitt en syngende kommune.

Det er med glede vi i sangutvalget 2018 - 2020 ønsker alle sangglade innbyggere velkommen til et åpent allmøte og oppstartsfest i Fyrverkeriet kulturhus, der vi vil fortelle om prosjektet vi har inngått med Krafttak for sang de neste tre årene. Utvalget har allerede laget en kartlegging av hva som skjer av sangaktiviteter i kommunen, men vi vil gjerne ha flere innspill til videre aktivitet.

Tidligere nyhetssak og bakgrunn finner man ved å følge denne lenken.

Vestre Toten - en syngende kommune. FOTO: Krafttak for sang

Kontakt og media

Ta gjerne kontakt med prosjektleder Line Horntveth eller kultursjef Elisabeth Lund hvis det skulle være spørsmål.

Line Horntveth
Prosjektleder
Epost: line.horntveth@vestre-toten.kommune.no

Syngende Vestre Toten finner man også på Facebook. (ekstern lenke - krever innlogging)