DugguL og Raufoss ungdomsskole er vinnere av NM i lunsj 2016

Helseminister Bent Høie delte ut hovedpremien på kr. 100.000 da Raufoss ungdomsskole seiret i Norges beste skolelunsj med sitt konsept DugguL.

Norges beste skolelunsj
Sunn og kortreist mat stod i sentrum da norgesmester i lunsj skulle kåres på Måltidets hus fredag 20. januar.  Konkurransen har skapt engasjement rundt skolelunsjen som et sunt måltid og en sosial møteplass, og NM i lunsj gjekk av stabelen 21. november til 21. desember 2016.

Finalen ble gjennomført i Måltidets Hus, og etter en dag med matlaging og presentasjoner var det klart for kåringen av en vinner. Ungdomsskoleelevene fra gruppa DugguL kunne, takket være lokal høne og egenfisket ørret, ta med seg førstepremien hjem til Toten. Helseminister Bent Høie delte ut hovedpremien på kr. 100.000.

NM i lunsj 2016

DugguL gikk av med seieren i norgesmesterskap i lunsj på Måltidets Hus. Leona Hauge-Wold, Malin Fuglerud Bjørge, Kristina Markeng, Sindre Kristiansen og Vegard Ertsåg jubler. FOTO: Fredrik Refvem

Ordfører Leif Waarum og Vestre Toten kommune gratulerer vinnerene.

Lenker

• DugguL og Raufoss ungdomsskole sin egen Facebookside (ekstern lenke - krever innlogging)
  • Konkurransens egen side NM i lunsj (ekstern lenke - nmilunsj.no)
  • Måltidets hus presenterer glade vinnere (ekstern lenke - maaltidetshus.no)