Bredbåndsundersøkelse

Oppland fylkeskommune vil stimulere til bedre bredbånd i fylket, og ønsker å vite hvordan du opplever bredbåndsdekningen i ditt område.

Oversikt over dagens dekning

Oppland fylkeskommune vil stimulere til bedre bredbånd i Oppland, og i planprosessen ønskes en bedre oversikt over dagens dekning. Svar på hvordan du opplever bredbåndsdekningen i ditt område.

Oppland fylkeskommune inviterer til bredbåndsundersøkelse

Undersøkelse

Bli med i trekning av iPad

Ved å legge inn din e-postadresse kan du bli med i trekning av ein iPad (en premie i hver region i Oppland)

Vi ønsker ellers å ta vare på e-postadresser for å kunne dele informasjon om prosjektet framover i prosjektperioden. Svarene dine vil bli behandlet konfidensielt hos oss, og bare brukt offisielt i framstilling av områdekart. (epostoppføringen er frivillig).

Kontakt og media

Har du spørsmål eller synspunkt til prosjektet Bredbånd til Oppland, kan du rette dem via e-post til Aslag Hamre.

Publisert: 16.03.2018 11:18
Sist endret: 16.03.2018 11:18