Næringslivet blomstrer i Vestre Toten

Næringslivet i Vestre Toten går så det suser, og stadig flere bedrifter får positive mediaoppslag med nyheter om vekst og flere arbeidsplasser. Her kan man lese disse.

Næringslivet blomstrer i Vestre Toten

Næringslivet i Vestre Toten går så det suser. Stadig flere bedrifter får positive mediaoppslag med nyheter om vekst og flere arbeidsplasser. Nedenfor finner du et knippe med slike gladsaker fra de aller siste månedene.

Av de siste aktualitetene tilknyttet omstillingsprogrammet kan man blant annet lese følgende saker:

• Steertec – enda et industrieventyr på Raufoss.
  • Intek Engineering AS - i fremste rekke på robotteknologi.
  • Hexagon Ragasco tar pause på nasjonaldagen.
  • Steffensrud Rehabiliteringssenter AS selges til Unicare.
  • Tokvam AS tror på sommeren

Felles for alle er at veksten springer ut av evne til nytenking, satsing på kompetanse og evne til å jobbe smartere. Det er disse faktorene som gjør bedriftene i vår kommune konkurransedyktige både nasjonalt og internasjonalt. De fleste av bedriftene har også blitt støttet av Omstillingsprogrammet i Vestre Toten. Det viser betydningen av et lokalt engasjement opp mot næringslivet.

Seksjonen NÆRING OG OMSTILLING ligger stasjonært på hjemmesidens forside og denne siden finner man ved å følge denne lenken.

I tillegg til nevnte nyhetsdel vil man på denne informasjonssiden også finne:

• Analyser og planer
  • Artikler og foredrag
  • Organisering
  • Prosjekter
  • Sakslister og protokoller

Vestre Toten kommune ønsker riktig god lesning.

Publisert: 21.03.2017 12:56
Sist endret: 22.03.2017 09:19