Min Renovasjon

Med varslingsappen Min Renovasjon kan abonnenter i Vestre Toten nå få oversikt over tømmedager, hentingsvarsler og informasjon om kildesortering og miljøstasjoner.

Min Renovasjon

Med varslingsappen Min Renovasjon kan abonnenter i Vestre Toten nå få oversikt over sine tømmedager og varsel på mobilen før avfallet hentes. I appen finnes informasjon om kildesortering og miljøstasjoner.

Slik kommer du i gang

Min Renovasjon

Slik kommer du i gang med varslingsappen Min Renovasjon:

1. Last ned appen Min Renovasjon gratis fra Google Play (for Android) eller App Store (for Iphone).
  2. Første gang du bruker appen må du velge hvilken kommune du tilhører. Deretter registrerer du adressen din eller gårds- og bruksnummer.
  3. Tømmekalenderen viser hvilken type avfall som hentes hvilke dager på din adresse. Du kan aktivere varsling slik at du får beskjed på mobilen før vi henter avfallet ditt.

Varslingen er gratis.

Informasjon og lenker

• Mer informasjon og andre aktualiteter finner man hos renovasjonsansvarlig Horisont Miljøpark IKS (eksternt nettsted - www.hiks.no)

• Stasjonær informasjonsboks vil være utplassert i navigasjonsmenyen under Teknisk, plan og eiendom på den kommunale hjemmesiden.

Min Renovasjon - plassering

Publisert: 11.01.2018 13:59