Kulturpriser og kulturstipend 2018

Kultur- og idrettspris, frivilligpris, kulturstipend og idrettsstipend for ungdom 2018. Frist for søknad og forslag til kandidater: 30. september 2017.

Kultur– og idrettspris

Vestre Toten kommunes kultur– og idrettspris kan tildeles personer eller grupper, som gjør eller har gjort en betydelig innsats som utøver og/eller tilrettelegger innen kultur eller idrett i Vestre Toten kommune.

Kulturstipend og idrettsstipend for ungdom

Vestre Toten kommune kan tildele kulturstipend og idrettsstipend for ungdom i Vestre Toten.
Stipendet skal innenfor rammen av det utvidede kulturbegrepet, brukes til utdanning, studiereiser, prosjektarbeid eller tilskudd til vesentlig kulturarbeid som kommer kommunen til gode.

Frivilligpris

Vestre Toten kommunes frivilligpris kan tildeles en initiativrik person eller gruppe som har lagt ned en betydelig innsats til beste for trivsel og livskvalitet for sine medmennesker i Vestre Toten kommune.

Søknad og forslag til kandidater

Skriftlig begrunnet forslag på kandidater til kulturpris og frivilligpris 2018 og søknad om kulturstipend og idrettsstipend for ungdom 2018 sendes:

Vestre Toten kommune
2831 Raufoss

Frist er 30. september 2017.

For eventuelle spørsmål og henvendelser, kontakt kulturavdelingen på telefon 61 15 34 05 / 61 15 34 02.

Statutter

For statutter, informasjon og historikk, vennligst følg denne lenken.

Publisert: 12.09.2017 09:15
Sist endret: 12.09.2017 09:15