Kulturavdelingen lanserer nye nettsider

De nye sidene finner man under fanen KULTUR OG FRITID øverst på den kommunale forsiden. Velkommen til en ny kulturpresentasjon.

Fyrverkeriet kultur i Vestre Toten lanserer i dag sine nye nettsider.

Fyrverkeriet kultur i Vestre Toten

De nye nettsidene er utviklet i samarbeid med kommunens portalleverandør Prokom, og er skreddersydd for kulturavdelingen.

De nye sidene finner man under fanen KULTUR OG FRITID øverst på den kommunale forsiden, og omfatter presentasjon av følgende avdelinger under kulturfanen:

Fyrverkeriet kultur i Vestre Toten
Fyrverkeriet kulturhus
Fyrverkeriet bibliotek
Fyrverkeriet kulturskole
Fyrverkeriet idrett/friluftsliv
Fyrverkeriet ungdomshus

Kultursjef Elisabeth Lund skriver følgende på kultursidene:

- Her finner du informasjon om arrangementer og aktiviteter innen kultur og fritid  i Vestre Toten. De ulike avdelingene i Fyrverkeriet kultur har egne faner: kulturhus, bibliotek, kulturskole, ungdomshus og idrett/friluftsliv.

Nettsiden har også en kalender der du finner våre arrangementer, arrangementer vi samarbeider med andre om og alt som skjer i Fyrverkeriet kulturhus. Sidene vil stadig bli oppdatert.

Gi oss gjerne tilbakemeldinger og tips! Ha en fin sommer!

Publisert: 30.06.2017 11:19
Sist endret: 30.06.2017 11:19