Gå`ta Banen 2018

Gå`ta Banen - en folkefest langs Valdresbanen søndag 11. februar, med aktiviteter for store og små på alle 9 stasjoner.

Gå`ta Banen 2018

Søndag 11. februar 2018 ønsker frivilligsentraler, idrettslag, velforeninger og folkehelseansvarlige i kommunene Vestre Toten, Søndre Land og Nordre Land velkommen til det årlige interkommunale samtidighetsarrangementet «Gå ‘ta Banen».

Gå`ta Banen 2018 - en folkefest langs Valdresbanen

Familiedag i sporene av gamle Valdresbanen. Det blir aktiviteter for store og små på alle 9 stasjoner. Og en supersnill løype for de som vil gå kort - eller langt. En glimrende anledning for de som vil prøve ski for første gang (sammen med en venn?) - og for de som trodde de hadde lagt skiene på hylla.

Melding fra arrangør 7. februar 2018

"Det er dobbeltspor mellom Eina og Hov, enkeltspor fram til Bjørnerud. Det blir liv på alle stasjoner søndag 11. februar. Merk: Strekningen mellom Bjørnerud og Odnes i Søndre Land er stedvis uframkommelig pga omfattende snøbrekk. Det er derfor i år dessverre ikke mulig å gå hele strekningen sammenhengende. Håper likevel på mye folk i de løypene som er."

Arrangementsinformasjon blir daglig oppdatert på facebooksiden GÅ TA BANEN.

God tur.

Publisert: 09.02.2018 09:42