Ansattes dag 2017

Mandag 13. februar var ansattes dag i kommunen, med lokal musikk og humørfylt foredrag i nær fullsatt sal i Fyrverkeriet Kulturhus, Raufoss.

Ansattes dag

Søsknene i bandet Narum slo an tonen og bød på en minikonsert med lokal musikk av beste slag da nær 400 kommuneansatte var samlet i Fyrverkeriet Kulturhus mandag kveld, 13.februar.

Rådmann Bjørn Fauchald snakket så om kommunens situasjon og utviklingsperspektiver. Rådmannen takket de ansatte for innsats og lojalitet gjennom økonomisk vanskelige år.

Ansattes dag 2017. Foto: Vestre Toten kommune
Rådmann Bjørn Fauchald og foreleser Jon Moren Melhus på kveldens dekorerte scene. Foto: Vestre Toten kommune

Etter en matpause var det tid for kveldens foreleser, sivil­økonom Jon Morten Melhus. Han engasjerte forsamlingen gjennom det han sa om organisasjons­utvikling, samspill og begeistring mellom mennesker, og hvordan humor virker på oss medisinsk, psykisk og sosialt. Nytenking og medarbeidertilfredshet sikres ved å kommunisere åpent og humoristisk på arbeidsplassen.

Bildegalleri

Bilde 1 - Ansattes dag 2017. Foto: Vestre Toten kommune Bilde 2 - Ansattes dag 2017. Foto: Vestre Toten kommune / Kari-Anne Røste Bilde 3 - Ansattes dag 2017. Foto: Vestre Toten kommune Bilde 4 - Ansattes dag 2017. Foto: Vestre Toten kommune Bilde 5 - Ansattes dag 2017. Foto: Vestre Toten kommune Bilde 5 - Ansattes dag 2017. Foto: Vestre Toten kommune Bilde 6 - Ansattes dag 2017. Foto: Vestre Toten kommune

Publisert: 14.02.2017 10:28
Sist endret: 14.02.2017 11:54